Voersilo WISE 5 kg Groen

Special Price 24,95 Regular Price 34,50
Op voorraadBesteld voor 21:30, morgen in huis!
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Maak kans op leuke prijzen door een productbeoordeling achter te laten. Zo weten wij én andere dierenliefhebbers meteen wat je van het product vindt. Bovendien spaar je hiermee voor gratis producten.

Specificaties

De kippenvoerbak Wise 5kg groen is uniek. Deze slimme voersilo gaat ongedierte tegen, bespaard tot 40% kippenvoer en is uit te breiden tot een inhoud van 20kg. Incl. haken om hem aan het gaas op te hangen.

Vernieuwd! En tijdelijk zonder extra kosten. De 5kg Wise voersilo’s hebben nu extra haken meegeleverd waardoor je de voerbak ook aan de binnenkant van het kippenhok kunt ophangen. Zodat je het gaas niet stuk hoeft te knippen!!

+ Verminderd de kans op ongedierte in het kippenhok
+ Bespaar tot 40% in voer(kosten)
+ Uit te breiden tot een inhoud van 20kg
+ Gaat selecteren tegen door anti-uitkrabrand
+ Geschikt voor grote en kleine korrels
+ Neemt weinig ruimte in beslag
+ Geschikt voor alle soorten pluimvee
+ Houdt het kippenhok en de kippenren schoner
+ Regenscherm
+ Afmetingen: 30 x 14 x 25 cm

De groene Wise voersilo met een inhoud van 5kg is een slimme voerbak voor kippen, kwartels, fazanten, eenden, konijnen en kalkoenen. Doordat het kippenvoer automatisch wordt bijgevuld uit het reservoir in het eetbakje, hoeft het kippenvoer niet dagelijks te worden bijgevoerd. De anti-uitkrabrand en anti-selecteervakjes zorgen ervoor dat er weinig voer in het kippenhok wordt gemorst. Bovendien kun je, afhankelijk van de grootte van de korrels, de doorstroom van het reservoir naar de voerbak verstellen.

Ongedierte voorkomen in het kippenhok met de automatische voerbak

De voersilo van Wise is zo gemaakt dat er geen wilde vogels op kunnen landen. Door de anti-uitkraprand zal er ook veel minder voer naast de voerbak liggen. Hierdoor neemt de kans op ongedierte zoals muizen en ratten aanzienlijk af! Ongedierte kan ook niet zelf bij het voer komen, omdat de voerbak wordt opgehangen.

Montage van de Wise voerbak 5kg

De 5kg voerbak wordt standaard geleverd met haken zodat je de bak aan het gaas kunt hangen. In de verpakking zitten passende haken om de voerbak aan schuin of aan recht gaas te hangen. Met de haken dient er een gat gemaakt worden in het kippengaas. Je kunt de voersilo ook aan de wand ophangen met de apart verkrijgbare muurbeugel. Gebruik twee muurbeugels als je de voerbak uitbreidt tot 20kg.

Product specifications
Meer informatie
Merkbec
Art.nr.BE_0013
Prijs34,50
Gewicht1.25kg
MateriaalKunststof
afmetingen_l_b_h30 x 14 x 25 cm
inhoud_doos

Voersilo
Handleiding
6 Haken
Setje schroefjes
Regenkapje