Over Dierenoulet.nl

Dierenoutlet.nl staat sinds de oprichting in 2010 bekend bij dierenliefhebbers. Onze passie voor dieren hebben we gebruikt om al onze klanten, zoals jij, verder te helpen met vragen over huisdieren. We zijn tenslotte zelf ook liefhebber. Wij zoeken de leukste producten, beste deals en goede informatie zodat jij, en wij, met plezier onze huisdieren kunnen verzorgen.

Bij vragen wil onze klantenservice je graag helpen. Dit kun je van ons verwachten:

  • Snelle bezorging, bij elk product zie je de levertijd;
  • 60 dagen recht op retour en in 3 dagen je geld terug;
  • Een klantenserviceliefhebber die zin heeft om je vraag te beantwoorden;
  • Afhalen kan, zo kun je zien wat je koopt;
  • Kwaliteitsproducten.

Wij staan voor je klaar!

Wat vinden klanten van dierenoutlet

Amy Brouwer“Vorige week op aanraden van Dierenoutlet een groter en platter eet bakje gekocht voor mijn kleinste katje. Ze viste het eten met haar poot uit het bakje of liet het eten staan en ging mauwen om eten terwijl het bakje nog half vol zat! Haar snorharen raakte de randen van het bakje en dat vond ze niet fijn eten. Dit is de ideale oplossing! Én het werkt! Bedankt, Dierenoutlet!"

Klant 2Dierenoutlet is in 2018 compleet vernieuwd. Wij hebben nog geen recensies verzameld van klanten die met het nieuwe systeem besteld hebben. Ben jij die eerste die wat over ons schrijft?"

Even kennismakenOlivier van Oijen

Ik ben Olivier van Oijen, eigenaar van dierenoutlet. Thuis hebben wij altijd dieren gehad: katten, cavia’s, hamsters en tropische vissen. Uiteindelijk had ik een complete muur met aquaria staan, zo ben ik in de dierenwereld terecht gekomen.

Door zelf gekweekte vissen te verkopen merkte ik dat het leuk vond om mensen bij hun hobby te helpen. In 2008 heb ik mijn eerste bedrijf opgericht en begon ik met het onderhouden van aquaria. Dit veranderde al snel in een webwinkel. Het bedrijf heet Banzu en dierenoutlet.nl is een van onze websites.

Dierenoutlet is een webshop van Banzu

Als je contact hebt met dierenoutlet.nl kun je de naam Banzu tegenkomen. Dit komt omdat de webshop (dierenoutlet) een website van Banzu is. Je ziet het bijvoorbeeld op een terugboeking of misschien in de e-mail. Banzu is een online dierenbedrijf; we beheren websites en webwinkels over dieren. Als je met dierenoutlet.nl wilt samenwerken, helpen we je bij Banzu graag verder.