Contactgegevens van Dierenoutlet.nl

Vragen over je bestelling of over de website, beantwoorden we graag. Ook staan we open voor opmerkingen en suggesties. Hieronder kan je snel een bericht aan ons versturen. We beantwoorden hem vaak binnen een paar uur.

Een berichtje sturen..

Openingstijden:

Webwinkel: 24 uur per dag
Klantenservice: ma t/m vr 10:00 - 17:00

Bestelling afhalen: ma t/m vr 10:00 - 17:00
Wij hebben een magazijn, geen winkel.

Op feestdagen zijn wij dicht.

Contactgegevens:

Dierenoutlet.nl
Turbinestraat 24A
3903LW Veenendaal

Tel:085 001 2025
Email: service@dierenoutlet.nl

Bankgegevens:

ING Bank
IBAN: NL72 INGB 000 7400212
Bic/Swift: INGBNL2A

Overboekingen graag met bestelnummer.

Bedrijfsgegevens

Kvk: 66093368
BTW: NL856392728B01

Dierenoutlet.nl is onderdeel van Banzu

Afhalen bij Dierenoutlet

Adres beschrijving dierenoutlet

Kies je in onze online winkel voor de optie afhalen dan kun je het beste even laten weten wanneer je komt. Onze werktijden zijn ma t/m vr tussen 10:00 en 17:00 uur, maar we zijn niet altijd bij ons afhaalmagazijn aanwezig. Wil je zekerheid, laat ons dat even weten dat je je bestelling wilt afhalen en dan zijn wij er ook!

Afrekenen bij afhalen

Afrekenen bij afhalen kan op dit moment alleen contant of via een bankoverschrijving ter plaatsen. Je bestelling online doen en (contact) betalen kan ook, kies dan bij het bestellen voor "vooruit betalen per bank".

Broedmachine kopen

Als in de onlinewinkel staat dat de broedmachine op voorraad is, kun je die ook komen bekijken. De voorraad is actueel. Als erbij staat dat de voorraad laag is, kun je vragen of we hem even vast willen houden. Dit is geen probleem, maar we doen dit niet te lang. Zo weet je zeker dat je niet voor niets komt.

Kippenhok kopen

De kippenhokken worden bij ons, op dit moment, via een ander magazijn verstuurd en zijn daarom niet opgebouwd te bekijken.