Honden

Afbeelding
Echte dierenliefhebbers winkelen bij Dierenoutlet.nl
  • Snel GRATIS thuis bezorgdVanaf €50 voor 22:00u besteld, morgen in huis
  • Sparen voor leuke kortingenSpaar mee bij elke aankoop voor extra korting
  • 60 dagen bedenktijd en geld terugNeem 60 dagen de tijd om te bedenken
  • Enthousiaste KlantenserviceStuur een bericht of bel ons: 085 001 2025
Snel nodig? Afhalen kan ook:Kijk voor meer informatie bij de verzendinformatie

7 kleine aanschaftips voor jouw hond!

Een trouwe viervoeter naast je zijde maakt het leven een stuk leuker. Toch komt er nog wel wat kijken bij het houden van een hond. Wist je bijvoorbeeld dat een hond baat heeft bij een eigen vaste plek? Dat geeft een hond namelijk rust en een veilig gevoel. Om het onderhouden van een hond zo leuk mogelijk te houden, hebben wij een aantal tips voor jou op een rij gezet.

1. Hondenmand of hondenhok

Als je hond buiten slaapt is een hondenhok ideaal. Het geeft beschutting en een veilig gevoel. Een hondenmand is beter voor binnen. Hoe groot een rustplaats moet zijn, stem je af op jouw hond. Een hond voelt zich het veiligst in een hondenmand die precies even groot is als hij-/zijzelf.

2. Hondenriem en halsband

Er zijn verschillende soorten hondenriemen en halsbanden. Een halsband waaraan je een hondenriem kunt koppelen is het meest geschikt voor het uitlaten van een hond. Heeft jouw hond de neiging te ontsnappen? Hang er dan een naambordje met adres aan.

3. Poepzakjes

Voor het opruimen van hondenpoep zijn er verschillende hondenpoepzakjes. Je kunt kiezen uit zakjes met of zonder handige dispenser. Een must, want hondenpoep kun je beter niet op de stoep laten liggen.

4. Hondenspeelgoed

Honden houden ervan om te spelen. Er zijn veel soorten hondenspeeltjes of activiteiten die je met je hond kunt doen. Zo vind je tussen onze hondenspeeltjes onder andere stevige trektouwen, schreeuwende kippen en behendigheidsoefeningen.

5. Hondenvoer

Wat voor een voer je nodig hebt, hangt af van de hond. Grote honden hebben immers andere brokken nodig dan kleinere honden. Zo is er onder andere droog- en natvoer voor honden (hondenbrokken). Voor het belonen van je hond zijn er speciale hondensnoepjes en –snacks.

6. Hondenvoerbak en hondendrinkbak

Er zijn simpele voer- en drinkbakken voor honden tot complete voerautomaten voor als je eventjes weg bent. Belangrijk is dat de voer- en drinkbak stevig staan. Hierdoor verkleint de kans op omstoten.

7. Hondenverzorging

Help je hond zijn vacht mooi te houden met de juiste hondenborstels of andere vachtverzorgingsproducten. Af en toe je hond ontwormen is goed voor de gezondheid en vlooiendruppels gaan nare vlooien in huis en bij je hond tegen.