Forto Anti Pick 200ml

13,50
Op voorraadBesteld voor 21:30, morgen in huis!
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Maak kans op leuke prijzen door een productbeoordeling achter te laten. Zo weten wij én andere dierenliefhebbers meteen wat je van het product vindt. Bovendien spaar je hiermee voor gratis producten.

Specificaties

Forto Anti Pick gaat het verenpikken bij kippen effectief tegen. De spray geeft een bittere smaak af, waardoor de verenpikker snel zijn slachtoffer met rust zal laten. 

+ Stopt het verenpikken op een diervriendelijke manier
+ Is geheel reukloos
+ Heeft een langdurige werking 

Forto Anti Pick is een natuurlijk product dat is samengesteld uit natuurlijk zouten en mineralen en is niet giftig voor je kippen. Door de intens bittere smaak die de spray afgeeft, krijgt de verenpikker een negatieve ervaring bij het pikken waardoor deze er snel mee zal stoppen. 

Hoe ontstaat verenpikken?

Verenpikken ontstaat vaak uit verveling en het houden van kippen in een te kleine ruimte. Als er 1 kip begint, doet de rest al gauw mee waardoor je binnen de kortste keren allemaal kale en verwonde kippen hebt rondlopen. Naast de slachtoffers te behandelen met Forto Anti Pick, kun je de kippen ook speelgoed geven! Hiermee leid je ze af en voorkom je het verenpikken. 

Toepassing van Forto Anti Pick

Spray het middel gedurende 7 dagen op staart van de kippen die gepikt worden. Bekijk na 3 dagen het gedrag van de kippen en herhaal de behandeling indien nodig. Forto Anti-Pick laat geen vlekken achter, geeft geen geur af en de werking neemt niet af tijdens het badderen. Ook is de werking langdurig.

Product specifications
Meer informatie
Art.nr.KO_0029
Apotheek inhoud200ml
Apotheek dosering

7 achtereenvolgende dagen op de staart van de kippen die gepikt worden sprayen. 

Apotheek natuurlijkproductJa
Geschikt voorKippen, Duiven, Vogels
Apotheek bewaaradvies Vorstvrij.
Samenstelling

Natuurlijke zouten en mineralen. 

Apohteek indicatieBehandeling tegen verenpikken.
Merkforto
EAN8711575540342
Gewicht0.2kg